Αίτηση Εγγραφής – Σύμβουλος Διατροφής


Σπουδές στη Διατροφή & Διαιτολογία

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και
ζήστε την εμπειρία της Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης από το ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES​​:

  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: "Σύμβουλος Διατροφής (Σπουδές στη Διατροφή & Διαιτολογία)"

  ΟΝΟΜΑ*

  ΕΠΩΝΥΜΟ*

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ*

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

  ΠΟΛΗ*

  EMAIL*

  ΣΠΟΥΔΕΣ:

  ΦΟΙΤΗΤΗΣΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

  ΙΔΡΥΜΑ:

  ΓΕΛΕΠΑΛΑΕΙΑΤΕΙΙΕΚΚΟΛΛΕΓΙΟ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ*

  Άλλη:

  Πώς μάθατε για το πρόγραμμα “Σύμβουλος Διατροφής”;

  Σύσταση:

  Άλλο

  ΣΧΟΛΙΑ

  Εκπτωτικός Κωδικός  Λίγα λόγια για το ΚΔΒΜ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

  Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) αδειοδοτημένο με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Αρ. Μητρώου: 2350120, με θετική διατύπωση γνώμης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’αριθμ. πρωτ. ΔΑ/6305/24-03-2023 Απόφαση (517/23-03-2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ.).

  Το εκπαιδευτικό έργο της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ είναι αναγνωρισμένο από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία με το Κ.Δ.Β.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος. 

  Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με δήλωση (19.11.2022) του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, “η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

  Μετά από πολλαπλά χρόνια ενεργού παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία έχοντας συμβάλλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού, δημιουργεί την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!

  Σήμερα, περισσότερο από ποτέ παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη της επιστημονικής εξειδικεύμενης επιμόρφωσης στο αντικείμενο της διατροφής. Οι αναρίθμητες πληροφορίες και τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα δημιουργούν την τάση κατάταξης σε διάφορα επιστημονικά πεδία.

  Η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ πραγματοποιεί επιστημονικά συνέδρια και ενημερωτικές θεματικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, οργανώνει και συντονίζει προγράμματα σπουδών συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που οδηγούν στην απονομή αντίστοιχων πιστοποιητικών επιμόρφωσης, όπως επίσης και κάθε μορφής έργο το οποίο σχετίζεται με τη Διά Βίου Μάθηση στο αντικείμενο της επιστήμης διαιτολογίας – διατροφής. 

  Η έναρξη της σειράς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES πραγματοποιήθηκε το 2019 με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION” όπου είναι το Πρώτο και Μοναδικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα στην Ελλάδα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή. Συνεχίστηκε με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION” , με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδοαθλητική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION και την Εξειδίκευση στην Ψυχοδιαιτολογία NUTRITION PROFESSIONAL IN PSYCHOLOGY. Τέλος, προσφέρει πληθώρα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση στον τομέα της Διατροφής .

  Η εκπαιδευτική Ομάδα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ευθύνη του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη (Κλινικός Διαιτολόγος & Διατροφολόγος – Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) και αποτελείται από ένα πλήθος κορυφαίων επαγγελματιών υγείας, με ενεργή παρουσία στο επιστημονικό «γίγνεσθαι» και με τυπικά προσόντα υψηλών προδιαγραφών.


  Ανακαλύψτε επίσης, τα υπόλοιπα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης MASTER NUTRITIONIST:

  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔIΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION

  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN SPORTS NUTRITION

  ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION
  Κάνε άμεσα εγγραφή και επωφελήσου με:
  This is default text for notification bar