Αίτηση Εγγραφής – Ψυχοδιαιτολογία

macbook

Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην
Ψυχολογία και Διατροφή

Ψυχοδιαιτολογία (N.P.Psy)

NUTRITION PROFESSIONAL IN PSYCHOLOGY

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και
ζήστε την εμπειρία της Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης από την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES​​:

  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: "Ψυχοδιαιτολογία"

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ*

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

  ΠΟΛΗ*

  EMAIL*

  ΣΠΟΥΔΕΣ:

  ΦΟΙΤΗΤΗΣΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

  ΙΔΡΥΜΑ:

  ΑΕΙΑΤΕΙΙΕΚΚΟΛΛΕΓΙΟ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ*

  Άλλη:

  Πώς μάθατε για το πρόγραμμα “NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY”;

  Σύσταση:

  Άλλο

  ΣΧΟΛΙΑ

  Εκπτωτικός Κωδικός


  Nutrition Professional in Psychology - Ψυχοδιαιτολογία
  Nutrition Professional in Psychology – Ψυχοδιαιτολογία

  Λίγα λόγια για την ΕΛ.Δ.Ε. Studies

  Μετά από πολυετή ενεργή παρουσία στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) έχοντας συμβάλλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού δημιούργησε τον κλάδο Σπουδών της, δηλαδή την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES, με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!

  Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό φορέα εκπαίδευσης με εν δυνάμει λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) με Πλ. Αρ. Πρωτ. Αιτ. 20988 / 07-12-2022 12:14:20 στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων + Επαγγελματικού Προσανατολισμού) και Αρ. Πρωτ. Αιτ.: 154921 στη Διεύθυνση Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων). Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση (19.11.2022) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο “συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

  Σήμερα περισσότερο από ποτέ παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη της επιστημονικής εξειδικεύμενης επμόρφωσης στο αντικείμενο της διατροφής. Οι αναρίθμητες πληροφορίες και τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα δημιουργούν την τάση κατάταξης σε διάφορα επιστημονικά πεδία. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES) αποτελεί ένα δυναμικό Εκπαιδευτικό Φορέα που δραστηριοποιείται στην επιμόρφωση, συνεχιζόμενη εκπαίδευση, κατάρτιση, και εν γένει στη Διά Βίου Μάθηση.

  Η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES πραγματοποιεί επιπλέον, επιστημονικά συνέδρια, Διεθνή Forum και ενημερωτικές θεματικές εκδηλώσεις. Οργανώνει και συντονίζει προγράμματα σπουδών συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που οδηγούν στην απονομή αντίστοιχων πιστοποιητικών επιμόρφωσης, όπως επίσης και κάθε μορφής έργο το οποίο σχετίζεται με τη Διά Βίου Μάθηση στο αντικείμενο της επιστήμης διαιτολογίας – διατροφής.

  Η έναρξη της σειράς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES πραγματοποιήθηκε το 2019 με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION” όπου είναι το Πρώτο και Μοναδικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα στην Ελλάδα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή. Συνεχίστηκε με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION” και με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Παιδοαθλητική Διατροφή: “MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION. Τέλος, προσφέρει πληθώρα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση στον τομέα της Διατροφής .

  Η εκπαιδευτική Ομάδα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ευθύνη του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη (Κλινικός Διαιτολόγος & Διατροφολόγος – Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) και αποτελείται από ένα πλήθος κορυφαίων επαγγελματιών υγείας, με ενεργή παρουσία στο επιστημονικό «γίγνεσθαι» και με τυπικά προσόντα υψηλών προδιαγραφών.


  Ανακαλύψτε επίσης, τα υπόλοιπα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης MASTER NUTRITIONIST:

  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔIΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION

  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN SPORTS NUTRITION

  ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION