Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση από την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES​​!

Ζήσε την εμπειρία της εξειδικευμένης εκπαίδευσης όπως την έχεις ονειρευτεί και χάραξε τη δική σου επαγγελματική διαδρομή με οδηγό την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES!

Κεντρικές Δομές ΕΛ.Δ.Ε.

Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση από την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES​

Σκοπός της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι η ολοκληρωμένη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε επαγγελματίες υγείας με στόχο την αναβάθμιση του γνωστικού τους αντικειμένου.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο αντικείμενο της διαιτολογίας – διατροφής.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών οδηγεί στην απόκτηση του εκπαιδευτικού τίτλου MASTER NUTRITIONIST ( Τίτλος κατοχυρωμένος με αριθμό: N257525) ή του εκπαιδευτικού τίτλου NUTRITION PROFESSIONAL (Τίτλος κατοχυρωμένος με αριθμό: N266096).

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Η διδακτέα ύλη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων περιλαμβάνει κατά περίπτωση:

  • Ζωντανές και ηχογραφημένες βιντεοπαρουσιάσεις
  • Συνοδευτικές σημειώσεις μαθήματος (e-book)
  • Επιστημονικά άρθρα σε ηλεκτρονική μορφή
  • Ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία
  • Υποδειγματικές Ασκήσεις
  • Ερωτήσεις Κατανόησης – Αξιολόγησης
  • Μελέτες περίπτωσης (Case Studies)
  • Σύνδεσμοι σε χρήσιμες εξωτερικές ιστοσελίδες
  • Πρόσθετα αρχεία για την κατανόηση του εκπαιδευτικού αντικειμένου (κείμενο, σχήματα, διαγράμματα και πίνακες σε αρχεία pdf, word, excel ή powerpoint).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

‘Αρτιος εργαστηριακός εξοπλισμός με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την Παρακολούθηση των Εργαστηριακών Ασκήσεων.

Στη περίπτωση της e-Learning εκπαίδευσης, ειδικά διαμορφωμένη διάλεξη με αναλυτικό περιεχόμενο για τον απαραίτητο εξοπλισμό που πρέπει να χρησιμοποιήθει.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Πρακτική άσκηση των σπουδαστών που πραγματοποιείται σε πραγματικά περιστατικά!

Στην περίπτωση της e-Learning εκπαίδευσης, ειδικά διαμορφωμένη διάλεξη με αναλυτικό περιεχόμενο και παραδείγματα.

ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Εποπτεία, ανάλυση σε πραγματικά περιστατικά, καθώς και επίλυση αποριών από εξειδικευμένους διατροφολόγους.

Στην περίπτωση της e-Learning εκπαίδευσης, η εποπτεία πραγματοποιείται με Live Zoom Meeting.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Προτεραιότητα και ειδικές προσφορές σε όλους τους αποφοίτους της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES σε Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, Ημερίδες και Forum που πραγματοποιεί η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τελετές απονομής Πιστοποιητικών Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στις κεντρικές δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, με δεξίωση προς τιμήν των απόφοιτων!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ!

Όπως είναι φανερό ότι η παροχή εκπαίδευσης από «ειδικούς σε ειδικούς» αποτελεί τα σημαντικότερο εκπαιδευτικό πλεονέκτημα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Ως επιπλέον πλεονεκτήματα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES θα πρέπει να αναφερθούν οι υψηλές επιστημονικές προδιαγραφές των εκπαιδευτών, ο πλήρης οδηγός σπουδών και επαγγελματικών ευκαιριών, η εκτενής βιβλιογραφία με τα πολυάριθμα papers, τα βιβλία και τα αναλυτικά εγχειρίδια που φέρουν τη συγγραφική επιμέλεια εκπαιδευτών του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES.

Τα εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES όμως συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη δυνατότητα λειτουργίας πλήρους εξοπλισμένης πολυδύναμης επιστημονικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.Δ.Ε. για ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα, όπως και με την παροχή δυνατοτήτων αρθρογραφίας και δημοσιεύσεων σε έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά) υψηλής πανελλαδικής κυκλοφορίας.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΛ.Δ.Ε.

Ως επιπλέον πλεονεκτήματα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES θα πρέπει να αναφερθούν και οι Ευρύχωρες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 280 τ.μ., οι οποίες καλύπτουν τόσο τις εκπαιδευτικές ανάγκες όσο και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών που πραγματοποιείται σε πραγματικά περιστατικά με εποπτεία και ανάλυση από εξειδικευμένους διατροφολόγους, ο άρτιος εργαστηριακός εξοπλισμός με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, το άνετο parking και τέλος ο μοντέρνος αύλειος χώρος ο οποίος είναι ιδανικός για τις ευχάριστες ώρες των διαλλειμάτων.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ...

*Δυνατότητα χορήγησης Μονάδων ECVET

Προγράμματα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης MASTER NUTRITIONIST

Ταχύρρυθμη Επαίδευση NUTRITION PRO

ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

210 2520977

studies@elde.gr