Εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση!!!

Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να εκπαιδεύεται κανείς από καθηγητές και διδάσκοντες με υψηλό επιστημονικό κύρος και χρόνια εμπειρία στο χώρο της διατροφής, με τέτοιο τρόπο όπως η πρωτοποριακή μέθοδος “από ειδικούς σε ειδικούς”.
Εξίσου σημαντικό είναι όμως, να σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις την ειδική εκείνη αγωγή και κατάρτηση, που σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα, ενισχύοντας παράλληλα και το βιογραφικό σου, με την πιστοποίηση που σου παρέχεται από εναν έγκυρο φορέα όπως η ΕΛ.Δ.Ε.
Αξιοποιώντας λοιπόν αυτό το πλεονέκτημα αποφάσισα να συμμετάσχω σ αυτό το εξαιρετικά διδακτικό σεμινάριο της ασύγχρονης εκπαίδευσης, που αφορά την ψυχοδιαιτολογικη προσέγγιση της παιδικής παχυσαρκίας και τον επιπολασμό της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η αγάπη μου λοιπόν για τα παιδιά και για την υγεία τους, καθώς και οι φόβοι μου για τους κινδύνους που διατρέχουν απο το όλο και αυξανόμενο φαινομένο της παιδικής παχυσαρκίας, σε βιολογικό αλλά και ψυχοσυναισθηματικο και κοινωνικού επίπεδο ήταν το αίτιο.
Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα της αξιολόγησης και έγκυρης διάγνωσης των διατροφικών διαταραχών, που τυχών μπορεί να συνυπάρχουν με την παχυσαρκία σε παιδιά και εφήβους, θα ήτανε χαρά μου, με ευθύνη και υπευθυνότητα, να μπορώ να προσφέρω και γω ένα λιθαράκι στη συμβουλευτική μέριμνα των γονέων και στην έγκυρη και ορθή καθοδήγηση τους, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση αποτελέσματος.
Με αφορμή λοιπόν αυτό το σεμινάριο ήθελα να δηλώσω και γω παρόν με ένα δυναμικό ΟΧΙ στην εξάπλωση της παιδικής παχυσαρκίας, που όπως έχει αποδειχθεί από τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πλέον παγκοσμίως -με υπερέχουσα την Ελλάδα- η επιδημία του αιώνα.
Ας μην ξεχνάμε πως τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας!

Κάνε άμεσα εγγραφή και επωφελήσου με:
This is default text for notification bar