Δρ. Ιωάννης Αρναούτης MSc, PhD

giannis arnaoutis elde studies

Δρ. Ιωάννης Αρναούτης MSc, PhD

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

  • Επιστημονικός Σύμβουλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Δρ. Ιωάννης Αρναούτης MSc, PhD

Ο Δρ. Ιωάννης Αρναούτης είναι επιστημονικός συνεργάτης της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Απέκτησε το βασικό του πτυχίο, από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης το 2003, με υποτροφία από το ΙΚΥ.

Συνέχισε τις σπουδές του ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 2006, στην κατεύθυνση της Διατροφής και Άσκησης

Ενώ τέλος, απέκτησε τον Διδακτορικό του τίτλο από το ίδιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας-Διατροφής) το 2012.

Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε Διεθνή επιστημονικά περιοδικά, είναι συγγραφέας βιβλίων που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει πλήθος παρουσιάσεων σε Διεθνή συνέδρια.

Έχει βραβευτεί με το Young Researcher Award το 2012 σε Διεθνές συνέδριο περί Υδάτωσης και Υγείας.

Τέλος, έχει να επιδείξει πολυετές διδακτικό έργο τόσο στο προπτυχιακό σκέλος σπουδών (Διατροφή & Άσκηση) όσο και στο μεταπτυχιακό (Διατροφή για Πρωταθλητισμό, Εργοφυσιολογία, Εργομετρία) στο Πανεπιστήμιο, ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: arnaoutisgiannis@gmail.com