Ευθυμία Κίννα

Ευθυμία Κίννα

Ευθυμία Κίννα, MSc

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

  • Πτυχιούχος Τμήματος Ψυχολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

  • MSc στην «Ταυτότητα και Διαπροσωπικές Σχέσεις» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

  • MSc στην «Ψυχιατροδικαστική» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν»

  • MSc στην «Investigative Psychology» στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία

  • Ειδίκευση στην Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών και στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Ευθυμία Κίννα, MSc

Η Ευθυμία Κίννα, MSc είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και Επιστημονική Υπεύθυνη σε ιδιωτικά γραφεία σε Δάφνη και Βούλα.

Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου παρέμεινε εθελοντικά για έναν χρόνο επιπλέον από την πρακτική της.

Ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ψυχολογία «Ταυτότητα και Διαπροσωπικές Σχέσεις» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα «Investigative Psychology» ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία το 2020 ενώ το τρίτο Μεταπτυχιακό ολοκληρώθηκε το 2021 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν» με θέμα την «Ψυχιατροδικαστική».

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην Θεραπεία των Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (διετές πρόγραμμα), όπου προσέφερε και εθελοντική εργασία για 6 χρόνια στα Εξωτερικά Ιατρεία της Ψυχιατρικής Κλινικής και στην συνέχεια στα Ειδικά Ιατρεία Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών και Θεραπείας Συμπεριφοράς.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης της έχω ολοκληρώσει το Σεμινάριο «Κλινικής Ψυχοπαθολογίας Παναγιώτης Ουλής» στην Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Στον τομέα της Ψυχοθεραπείας εκπαιδεύτηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) στο «Πρόγραμμα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών» του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Παρακολούθησε επίσης το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο “Εισαγωγή στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία” του Ελληνικού Δικτύου Ομαδικών Αναλυτών (Ε.Δ.Ο.Α.).

Παράλληλα εργάζεται από το 2019 στην “Ιατρική Άσκηση” (Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας) στην Αγία Παρασκευή, καθώς και στην Αθλητιατρικη Κλινική “Elite Clinic” στο Ο.Α.Κ.Α.

Επίσης, από το 2022 εργάζεται στην Δράση του ΙΕΚ Μάστερ, χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ “Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες και Δράσεις Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Διακρίσεων, Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής, Κοινωνικής Ένταξης των Ειδικών & Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ”.

Επιπρόσθετα, ως Εξωτερικός συνεργάτης συνεργάζεται με την Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου στα Ιατρεία Θεραπείας Συμπεριφοράς κα Ψυχοσεξουαλικών Διαταραχών καθώς και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ειδικό Κέντρο Εφηβικής Ιατρικής και Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής στο Χωρέμειο Ερευνητικό Εργαστήριο της Α΄ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κανάρη 39, Δάφνη 17235

Τηλ.: 695 629 2831

mim.kinna@gmail.com