Εκπαιδευτές

Οι Εκπαιδευτές της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ - ΕΛΔΕ STUDIES
Η Μαρία Καζαντζίδη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
16 Μαρτίου 2023ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΗΣ
Ειρήνη Κλησιάρχη - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - ΕΛΔΕ STUDIES
Η Ειρήνη Κλησιάρχη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΒSc in Psychology & Counseling) και Life & Family Coach.
Η Αναστασία Θεοδωροπούλου (BSc, MSc) είναι βιολόγος με ειδίκευση στην επιστήμη της διατροφής με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ευθυμία Κίννα - ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES
Η Ευθυμία Κίννα, MSc είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και Επιστημονική Υπεύθυνη σε ιδιωτικά γραφεία σε Δάφνη και Βούλα.
Ορέστης Γιωτάκος - Ψυχίατρος, ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES
Ο Δρ. Ορέστης Γιωτάκος είναι Ψυχίατρος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
19 Δεκεμβρίου 2022ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΗΣ
Η Βασιλική Χαρατσή, MSc είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (BSc) με ειδίκευση στο Διαβήτη και την Παχυσαρκία από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Αντιγόνη Βασιλική Χαλκιά είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στο τμήμα της Διαιτολογίας και Διατροφολογίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος master στην Τοξικολογία, στις διατροφικές διαταραχές και στην παιδιατρική διατροφή.
Η Φωτεινή Αθανασοπούλου, MSc είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή.
Ο Μιχάλης Μακρυλλός BSc, MSc είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Αθλητικός Διατροφολόγος, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (BSc)
Η Αικατερίνη Σκενδέρη είναι Βιοχημικός-Διατροφολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Jussieu (Paris VII), (1983), από το οποίο και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (1985).
Κάνε άμεσα εγγραφή και επωφελήσου με:
This is default text for notification bar